U posljednjih nekoliko mjeseci, mediji i javnost u Srbiji su brujali o udovici ubijenog političara sa Kosova Olivera Ivanovića, Mileni Popović, te je na neki način ova žena bila doživjela pravi medijski linč i to, zbog ljubavi. Ona je tada, na društvenim mrežama, kao i milioni drugih ljudi, objavila svoju fotografiju na kojoj je sa svojim partnerom, te je uz fotografiju napisala samo jednu riječ ”Ljubav”, a tada su krenuli negativni komentari na njen račun

Mnogima je problem bio taj da je njen novi muškarac u stvari Igor Jurić, koji vodi fondaciju Tijana Jurić koja nosi naziv po njegovoj ubijenoj kćerci, a fondacija se bavi zaštitom djece i njihovim pravima. Mnogi su napali njih dvoje zbog njihove veze, mada uopšte nije jasno zašto. Obje su slobodni ljudi, doživjeli su oboje velike porodične tragedije koje su ih vjerojatno i zbližile, te bi ljudi trebali biti sretni zbog njih jer su se našli, ali ispalo je baš suprotno.

Tada je počeo progon medija koje je Igor vješto izbjegavao pa je čak na nekoliko dana otišao iz Srbije, dok je Milena spornu fotografiju sklonila sa društvenih mreža. Kasnije je u jednom intervjuu priznala da je bila naivna i da nikako nije očekivala toliku hajku na nju nakon što je otkrila svoju vezu sa Igorom, posebno jer su ona i Igor prije te objave bili u vezi dvije i pol godine, te se nikada nisu krili i da su često sa svojom djecom, njegovom kćerkom i njenim sinom išli na ručkove po restoranima u Novom Sadu. Milena je sada svojim pratiocima čestitala Novu godinu video porukom, odnosno kolažom fotografija koji počinje jednom na kojoj se nalazi u zagrljaju Igora Jurića.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here