U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se javne scene , te javnih ličnosti , o čijim životima se prriča diljem sveta , pa i kod nas. Ponekad od pritiska koji javne ličnosti osete , pronađu utehu da se povere i podele svoj život sa drugim estradnim ličnostima , jer samo oni mogu da razumeju jedni druge , jer je to način života koji mnogo daje , ali i mnogo uzima, te se ulaskom na javnu scenu treba odreći mnogo toga , najprije privatnog života.

Kao što ste mogli da zaključite po naslovu , današnja tema nam je pobednih takmičenja Zvezde Granda , Bane Mojićević , koji je poreklom iz Kraljeva , a jedan je od onih javnih ličnosti koje su mediji opsedali da saznaju situaciju koja se tiče privatnog života. Naime , poznato je da je on sada u braku sa suprugom Milicom , te da ne spominje svoju prošlost. Međutim , žuta štampa ne bi bila takva da ne iskopa o pevaču nešto iz prošlosti , što je jako zanimljivo. Kako se piše , navodno je pevač jako drugo vremena , nakon pobede u popularnom takmičenju , morao da izbegava dosadne obožavateljke , koje su htele pod svaku cenu da uplove u ljubavni odnos sa njim , međutim nije moga da odoli ženi koja je dvadeset godina starija.

U pitanju je navodno starija kolegica po imenu Sonja Mitrović Hani, a svi znaju ko je njen bivši suprug. Hani je bila u braku prethodno sa muzičarem Željkom Mitrovićem, kojeg svi znamo kao vlasnika Pinka i nekadašnjeg basistu kultne grupe Oktobar 1864, a ovaj moćnik se često spominje u medijima. Da li je to sve istina i da li je to Željku smetalo se ne zna.