Ovog vikenda govorimo malo o Zvezdama Granda koje definitivno ruše apsolutno sve rekorde gledanosti. Čak i u doba korona virusa, ovaj šou je napravio samo manju pauzu, opa su kasnije počeli sa daljnjim emitovanjem,ali ovaj puta bez publike, ipak su se morale ispoštovati sve mjere kriznog štaba. 

Zvezde Granda su i dalje svakog vikenda u top terminu prikazivanja, i skoro cijeli Balkan voli provesti subotu uvečer uz ovaj jako gledani muzički program. Prema posljednjim informacijama, novi član žirija je ponovo Zorica Brunclik, koja se nakon 6 godina pauze ponovo vratila na male ekrane. Kako je izjavila, kada Saša Popović napusti Zvezde Granda, jednostavno to više neće biti to. 

Danas govorimo o jednoj Zvezdi Granda, a koliko god vam zvučalo čudno i neobično ovo što ste pročitali u samom naslovu, vjerujte da se ipak desilo. Svi je znate, a da je sve moguće da se desi, pokazuje nam i naš današnji primjer. Naime, vjerujemo da se svi sjećate Lane Čolak koja je prije 2 sezone, imala jako zapažen nastup na Zvezdama Granda, ali je nedostatk sreće po nju je uskratio toga da učestvuje u samom finalu te sezone. 

Ona je nakon toga počela da živi svojim avanturističkim načinom života, batalila je muziku i otišla je na malo duže vrijeme u Zanzibar gdje se jako dobro provodi, što se može vidjeti na njenom Instagram profilu. Ona je pobjegla od balkanske zime i odlučila da napravi jedan selfi sa njim, ali ju je u jednom trenutku jedna nabila na rogove. Sreća, pa je sve prošlo u redu.