Pokojni pjevač Bora Drljača je imao mnogo hitova ali je sigurno najveći pjesma Plači mala plači za koju je malo poznato da je napisao Mirko Pajčin koji je na estradi poznat kao Baja Mali Knindža. Sada je Baja progovorio o tome i rekao je kako Bori nije uzeo ni dinara za ovu pjesmu jer je volio ovog pjevača i njegove pjesme.

Iako se uz ovaj Borin hit mnogi vesele Baja kaže da je istina koja se krije iza stihova bolna i da je 250 hiljada ljudi prešlo preko Rače da bi je on napisao. Baja koji je gostovao u emisiji Pod sjajem zvezda je pričao i o svojoj porodici i istakao je da se ponosi što ima šestero djece sa svojom suprugom Dijanom a uz to je napravio i bogatu karijeru.

Rekao je da smatra sebe mađioničarem jer uspijeva da obezbjedi svojoj porodici sve što joj je potrebno a samo za vrtić i ostale troškove za manju djecu mu mjesečno treba oko 1.300 eura. On je posvećen malo više najmlađoj dneci koja sada imaju tri godine jer zbog karijere starijoj dejci nije imao kada da se posveti.

Njegova najstarija kćerka Smiljana je već odrasla djevojka i ima 24 godine i studira medicinu. Baja kaže da sva njegova djeca imaju neki talenat pa se tako kćerka Ljiljana bavi sportom a sin Nenad ide u saobraćajnu školu kao i njegov otac. Najmlađa kćerka Anđela se bavi produkcijom i on je zadovoljan kako mu djeca uče obzirom da on lično baš i nije volio školu. Šta vi mislite o ovome?