U današnje vrijeme na domaćoj estradi, jednostavno možemo da vidimo sve i svaštakada su u pitanju bračne zajednice. ne zna se ko pije ko plaća, vara ko koga stigne, a najbolji primjer koji možemo da gledamo na internetu i društvenim mrežama je brak između Jelene Karleuše i Duška Tošića. Neki kažu da je sva ta pompa oko njih dvoje, zapravo jedna jako dobra reklama za Karleušu koja poštene pjesme nije izdala preko 10 posljednjih godina. 

Nisu oni samo taj slučaj, imamo jako puno ljudi sa estrade koji svoj brak još uvijek čuvaju, što zbog djece, što zbog samog renomea i slike koju ostavljaju u samoj javnosti. Međutim, sa druge strane imamo i brakova o kojima se uopšte puno ne priča, a koji su prilično dobri, a supružnici se vole i poštuju bez da se to pokazuje u javnosti i na društvenim mrežama. 

Nedeljko Bajić Baja je narodni pjevač, koji je na estradi preko 20 godina, i koji je apsolutni miljenik svih žena. Sve su se one pitale ko je u stavari njegova žena, sa kojom se apsolutno nikada ne pojavljuje u javnosti? On je oženjen za prekrasnu plavušu, koja se pojavila u njegovom video spotu “mokra do kože”, a tada je zaiskrilo između njih dvoje. 

Izašli su samo par puta i nakon samo 3 mjeseca on ju je oženio. Danas imaju dvoje djece, a ona nikako ne voli svjetla pozornice. Bavi se modnim kreacijama, i ima neki svoj svijet, u kojem joj je Nedeljko Bajić Baja najveća podrška u svakom mogućem smislu.