Lepa Brena je prije više od trideset godina posjetila čuvenu bugarsku proročicu Vangeliju Dimitrovu, koja je poznatija kao Baba Vanga i koja joj je predvidjela budućnost, a između ostalog i udaju.

Jednom prilikom je Brena kazala šta joj je još predvidjela ova čuvena proročica:

– Čak dva puta sam bila kod Baba Vange. Rekla je da ću se udati za čovjeka koji nosi bijelu uniformu, nije mi padao na pamet teniser, mislila sam da će to biti neki doktor ili pekar. Ma, sve mi je to djelovalo neozbiljno zato što u to vrijeme nisam razmišljala o udaji. Rekla mi je da ću posjedovati veliku kuću u kojoj će biti mnogo muzičara i pjevača i da ću s njima da radim, a već sam provela dosta vremena sa Slatkim grehom, samo mi je još trebalo da do kraja života budem okružena tim nekakvim muškarcima, a Baba Vanga je ustvari tada govorila o „Grandu“.

O ovome pjevačica je često govorila, ali je ipak izostavila jedan detalj, za nju izgleda veoma bolan.

“Namučit ćeš se”

– Vanga je Breni kazala da će imati samo mušku djecu, što ju je malo i razočaralo, ali i da će se dosta namučiti sa jednim sinom. Naravno, ona je tada bila djevojka i sve joj je to bilo čudno, a pred sam polazak, kada je već bila na vratima, Breni je Vanga kazala da obavezno mora da počne paliti svijeće Svetom Stefanu! Ona se ukopala i pitala ju je zašto to treba da radi, ali joj je ona odgovorila ovo…

Ostatak teksta možete pročitati OVDJE.