U današnje vrijeme kada otvorite Instagram, sa svih strana vas zapljuskuje golotinja, a žene i muškarci sve više i više fokus postavljaju na taj segment svoje ličnosti. Jednostavno, više se ne biraju sredstva pomoću kojih ćete da dođete na listu poželjnih osoba na Instagramu, jer je jako bitno koliko imate folovera i lajkova u današnje vrijeme. 

Najbolji primjer takvog razmišljanja jeste jelena Karleuđa koja ima preko 2 miliona folovera, a kada pogedate njene objave, prije bi pomislili da se radi o tiunejdžerki kopja ima 18 godina, a ne odrasla i zrela žena koja ima 2 djece, i dva braka iza sebe. Na žalost, trend mladih žena počele su u velikoj mjeri da forsiraju i starije osobe, pa nas tako i ne čudi kada vidimo jednu Nedu Ukraden koja je baka u velikoj mjeri, a skida se u kupaće kostima, i pokazuje svoju intimu na izvolte. 

Mi tak odanas govorimo o Snežani Savić, poznatoj glumici i pjevačici koja je nedvno napunila 66 godina, i u svojoj mladosti sijala je paniku među muškarcima. Njena ljepota je bila neopisiva, a koliki je bila magnet za muškarce, pokazuje i podatak da je Slobodan Milošević u to vrijeme, htio ostaviti svoju tadašnju ženu zbog prelijepe Snežane. međutim, ona nije htjela da bude sa oženjenim muškarcima, tako da je otpao u startu. 

Iako je već zagazila u sedmu deceniju života, Snežana Savić je i dalje jako dobro oblikovana žena, a svoje ženske atribute zna sa stilom da nosi. Nedavno je dala intervju za Prva TV, a imala je i više nego kratku suknjicu, koja je pokazala njene prelijepe noge. Vaša mišljenja?