I ovog dana se malo osvrćemo na domaću estradu, koja je definitivmno u oskudici kako je krenula cijela kriza sa pandemijom korona virusa. Gotovo se ništa ne dešava na javnoj sceni, a na prste jedne ruke možemo da izvučemo neke bitne događaje koji su se desili u posljednjih par mjeseci. 

Ako vam kažemo da je najveći događaj na balkanskoj estradi, to što je Ceca Ražnatović otkrila da je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, onda vam je valjda sve kristalno jasno. Đorđe Balašević je prije 10 ak dana preminuo, i to je jedina vijest na žalost koja se desila na estradi, a da je vrijedna nekog pomena. Mi se danas fokusiramo na jednu pjevačicu o kojoj nije bilo skoro nikako riječi u posljednje vrijeme, a to je Teodora Džehverović. 

Ona je prije 2 godine bila u centru skandala kada su je povezivali sa pokojnim Šabanom Šaulićem, ali je sve ipak ostalo na polju špekulacija, Sada je opet došla u središte pisanja srpskih medija, jer je ušla u emotivnu vezu, sa mlađim bratem od proslavljenog srpskog tenisera Novaka Đokovića. Đorđe Đoković je najmlađi od tri brata Srđana Đokovića, malo se bavi otenisom, ali je na vrijeme shvatio da ovaj sport i nije baš za njega, tako da je okačio teniski reket o klin. 

Međutim, ono p očemu je najbolji, jeste to da mijenja djevojke kao neko čarape, pa je tako u posljednjih par dana primjećeno da Teodora Džehverović, izlazi iz njegovog stana u Beogradu. Odmah su počele kružiti priče da su njih dvoje u vezi.