za danas jedna jako osjetljiva tema, a kao što možete da vidite po samom naslovu tiče se populacije koja je nekada davno imala jako malo prostora u sferi medija, ali i u društvu uopšte. Međutim, danas je situacija i više nego drugačija, jer gej populacija ipak ima neko svoje mjesto u društvu, i više nije toliki bauk reći da si ipak malo “drugačiji”. 

Na estradi imamo jako puno osoba koje su gej, ali ipak to kriu od svih iz samo sebi znanih razuloga. U svijetu je to ipak malo drugačije, jer se ipak otvoreno zna ko je gej, a ko ne. Na Balkanu se otvoreno zna samo za mariju Šerifović, ali opet ona to nikada nije javno priznala, pa čak i svoje veze krije kao zmija noge. Imamo jako puno parova koji kao imaju “sretne brakove”, a ipak sa strane švrljaju sa osobama istog spola. 

Mi danas tako govorimo o super popularnom crnogorskom glumcu Mimom Karadžićem, koji je za njihove medije ipak ispričao jednu jako zanimljivu situaciju koja mu se desila na setu jednog snimanja. Tu bude svega i svačega, a ona situacija koja mu je ostala urezana u pamćenje je ta, kada se morao za potrebe jednog filma ljubiti sa drugim glumcem punih 7 minuta. 

“Hari ne putuje vozom”,je jedan od njegovih prvih filmova, a ta scena je bila sa tada ultra popularnim Žarkom Lauševićem. Kako je rekao, misli da je i Žare zaboravio na sve to, jer su bili obojica puno mlađi. Kada bi mu danas ponudili takvu ulogu, ne vjeruje da bi je prihvatio.