Da na ovome svijetu zaista ima svega i svačega, to smo se svi mi mogli uvjeriti u više navrata, ali sa pojavom interneta i društvenih mreža, mnoge takve stvari i informacije su nam lakše dostupne, pa tako možemo da saznamo šta se sve dešava na svim stranama svijeta u svakom kutku planete i koliko ima čudnih, veoma često i neobješnjivih stvari na ovome svijetu. Tako je mlada majka Šantel gostovala je nedavno emisiji Good Morning Britain sa svojim blizancima, sinom Ajonom i kćerkom Azirom, koji su rođeni 30. aprila. Ono što je zanimljivo je to da ove dvije preslatke bebe imaju potpuno drugačiju boju kože

Ajon, koji je rođen sa svetlom kožom i zelenim očima podseća na Šantel, dok je Azira, koja ima smeđe oči i tamniji ten, više nalik njenom partneru: ” U početku to nije bilo toliko vidljivo. Bili su dosta slične puti, samo se vidjelo da je ona malo tamnija.

Ali kako su sedmice i mjeseci prolazili, ona je postajala sve tamnija i tamnija, a on sve svjetliji – objasnila je Šantel u studiju, te je dodala:” Bili smo iznenađeni. Vidite tu razliku, ali niste navikli viđati tako različite blizance”

Ipak, istakla je kako su i ona i njen partner veoma sretni sa time te da im se sviđa što su im blizanci na taj način malo drugačiji, i što je ona na tatu, dok je sin na mamu, ali je i dodala kako su mnogi ljudi šokirani sa tom razlikom među blizancima:” Svi se čude ili se šokiraju. Kad vide razliku, pitaju: “Jesu li blizanci?” A ja odgovorim: “Da.” Oni uzvrate: “Oh, jedno dijete je tamno, a drugo je svijetlo. To je tako neobično, prvi put to vidim”, opisala je mlada majka jedan od susreta sa znatiželjnim sugrađanima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here