Danas kada se otvore silne društvene mreže koje su svuda oko nas, možemo satima da gledamo razne sadržaje. Uglavnom su to duhovite stvari koje se nalaze svuda oko nas, ali neko ih uslika i postavi u neku grupu koja je namjenjena za to. Na balkanu je to itekako zanimljiva stvar, jer šta može pasti na pamet čovjeku na ovim prostorima, jednostavno ne može nigdje drugo na ovom svijetu. 

Ovdje je humor može se reći najbolji, a ako zapratite “Dnevnu dozu prosječnog bošnje”, ili “Dnevna doza prosečnog srbende”, onda će vam definitivno biti jasno o čemu ovdje govorimo. Na vrijeme su neke osobe shvatile da se od togfa sa vremenom može i komotno i lijepo zaraditi bez po muke, a sada te grupe imaju i po pola miliona sljedbenika što svakako nije mala brojka. 

Mi vam tako danas donosimo jednu super zanimljivu priču, koja nam dolazi iz okoline Požarevca, gdje je jedan čovjek slučajno prolazeći pored jedne obične kuće uslikao jako zanimljivu sliku. Naime, pošto je u dvorištiu čovjek imao jako veliki bazen na napuhavanje, tu ništa nije bilo čudno. Međutim, kada je malo bolje pogledao u samom bazenu je bila stvar koja mu nikako nije padala na pamet odakle uopšte tu. 

Naime, bazen je bio pun vode, a unutra je bio skuter za vožnju na vodi? Nameće se pitanje zašto ga je tu postavio, niti se može voziti, jer nema prostora, a ko zna, možda ga je samo parkirao u njegovom prirodnom okruženju? Šta vi mislite? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima…