Prvih trideset dana u januaru najveća vijest u cijelj regiji, a posebno u Srbiji u nedostatku pravih vijesti sa estrade je ona da je folk zvijezda Ceca Ražnatović opet zaljubljena i to u devet godina mlađeg muškarca, koji je ugostitelj i uopšte nije iz svijeta estrade.

Ceca se definitivno preporodila u ovoj novoj 2021. godini, kako je zaljubljena što se najbolje vidi po njenom izgledu, ona prosto cvjeta.

Bogdan Srejović je mladić koji uopšte nije poznat u svijetu šou estrade, a kako je sudbina varljiva stvar, pokazuje i podatak da su se njih dvoje upoznali na jednom rođendanu kod njene prijateljice u Beogradu, a odmah su krenule da sijevaju varnice i svima je bilo očigledno da između njih ima neke hemije. Odmah su podijelili brojeve telefona i tako je ustvari sve počelo.

Poslije toga su krenuli česšće da se viđaju i ta romansa traje preko tri mjeseca, nisu se željeli pokazivati u javnosti, ali Ceca sve do prije par dana nije nikako htjela da se pokazuje u javnosti itek je prije par dana izbacila slike sa njihovog zimovanja na planini Jahorini. Poslije toga su išli i sa njegovom malom kćerkom na zimovanje na Zlatibor, gdje su opet sipali selfije i stoji na društvenoj mreži Instagram.

Sa njegovom majkom se već upoznala preko video poziva, ali još uvijek niko nije vidio njegovu majku. Sada su srpski novinari došli u posjet nekih njihovih slika, a može se kazati da ona izgleda skoro dobro kao i sama Ceca Ražnatović.