U svijetu je danas aposlutno sve moguće, a raznih primjera imamo sa svih strana svijeta. Ljudi se žene i udaju sa razlikom od 50 i više godina, a to je nekada bilo jako veliko čudo, dok je danas to postala i više nego normalna stvar. U 95% situacija to je ptreba i stvar interesa sa nečije strane, dok imamo i primjera koje se mogu izbrojati na prste jedne ruke, gdje se ipak radi o stvarnoj i iskrenoj ljubavi. 

Na estradi neki brak koji traje duže od 20 godina, je stvarno rijetkost da se vidi. Učestali su razvodi brakova, u globalu u cijelom društvu, a sve to u posljednjih godinu dana kako je krenula cijela stvar sa pandemijom korona virusa. 

Jedan brak u Srbiji kji je svakako za primjer jeste onaj između Zorice Brunclik i Kemiša, koji traje posljednjih 35 godina. Svi sa estrade hvale njihov odnos, i kažu da je prosto nevjerovatno, koliko se dvije osobe mogu zapravo da slažu. Tako je Zorica brunclik, nakon 6 godina pauze, ponovo aktivirala svoj ugovor sa Grand produkcijom. Ima veliki koncert za Sava centar koji je planiran za 21 april ove godine, ali je on još uvijek na dugom štapu. 

Kaže da se još uvijek nisu vakcinisali, jer planiraju imati još jedno dijete. Do sad aimaju četvero djece, i jednostavno nemaju namjeru da stanu na tom broju. Ona je za sebe rekla da je najbolja baba-riba na estradi, i kako kaže samo dragi bog zna da li će biti i peto dijete ili ne, ako se desi, desiće se.