U nastavku dnaašnjeg članka govorit ćemo o našoj javnoj sceni , te ćemo se dotaći jednog pevača koji see dugi niz godina nalazi na istoj , a koji u realnosti nije imao baš laggodan život .Naime , detinjstvo pevača nije bilo lagano , a roiitelji su jako teško radili kako bi im obezbedili osnovne uslove za živto. Dakle , u selu Trudovu , zajedno sa svojom porodicom živeo je Toplako , do treneutka kad aje odlužio da se oproba u popularnom takmičenju Zvezde granda , a odakle je zauzeo drugo mesto.

Inače ,pored muuzike , koja mu je najveća ljubav i izvor prihooda , Toplako oboožava i ribolov , a iinače kada je reč o njegovom privatnom životu , on je oženjen suprugom Vesnom . Tako je on nedavno otišao u svoje rodno selo , te je tom prilikom na INstagramu objavio kratak snimak i pokazao kuću u kojoj žive njegovi roditelji , a li i dedinu kućću u kojoj jje živeo do svoje 10te godine. Također, pevač je otkrio i koliko ga uznemirava što je voda presušila u tom jezeru. “Mi ćemo sa Zlatara da pasemo travu pored svega što nam je Bog dao” – naveo je u besu Milan.

Jednom prilikom je Topalko ispričao da je znao često zimi sa kapom ići u krevet koliko je bilo hladno u njegovom rodnom kraju. “Čovekove potrebe za život su voda, vazduh, nešto da pojede, nešto da obuče i negde da prespava… Sve ostalo su želje… Ali želje se izvor patnje, što više želite, više patite. U ovoj kući ja sam se rodio i živeo prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice. Verujte mi i tada sam bio srećan, zato uživajte u onome što imate.” pričao je on.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here