Zasigurno najpoznatija pjevačica o kojoj svi mediji svaki dan pišu jeste Jelena Karleuša. Jelena je neko ko zna na koji način najbolje da privuče pažnju, te je uvijek spremna za šou. Kako i sama za sebe kaže, ona je neko ko nema problem sa iskrenošću i nema dlake na jeziku. Često je u sukobima sa svojim kolegama i kolegicama sa estrade, jer Jelena uvijek javno kaže svoje mišljenje koje se ne svidi uvijek svakome.

Podsjećamo, Jelena je početkom 2019. godine zapala u aferu sa fudbalerom iz Bosne i Hercegovine, Ognjenom Vranješem. Oni su i dan danas na sudu zbog tih, kako Jelena navodi, lažnih fotografija i video zapisa s njihovih putovanja, ali i cijele lažne afere. Od tada, mnogi su primijetili da Jelena i Duško više nisu u javnosti toliko zajedno, kao što su bili prije.

Na pitanje da li je uredu sve između njih dvoje, Jelena je uvijek govorila da jeste, te da njih dvoje nisu toliko zajedno zbog poslovnih obaveza. Podsjećamo Vas, njen suprug Duško Tošić trenutno igra za Kinu, pa tako nije u mogućnosti da često boravi u Srbiji zajedno sa svojom porodicom. Njih dvoje se i dalje ne prate na instagram profilima, što je mnogima opet bilo sumnjivo. Jelena će zajedno sa kolegicama Sarom Jovanović i Marijom Šerifović da nastupa na trgu u Beogradu za doček Nove godine.

Kako je rekla za javnost, njene kćerke Atina i Nika sigurno još uvijek nisu svjesne šta se sve dešava, te će ovaj put imati priliku da vide mamu u skroz drugačijem stilu. Ovaj put, njihova mama će pjevati ispred Skupštine, a one će tek nekada saznati o čemu je ustvari riječ. Duško će također biti tu, s obzirom da je završio svoju karijeru, te će zajedno sa kćerkama podržati Jelenu u novogodišnjoj noći.