Korona virus na žalost nastavlja i dalje da uzima ljudske živote, i vjeruje se da će do kraja godine na žalost biti još jako puno ljudskih žrtava. Mnogo nama dragih ljudi je jednostavno preminulo od ove opake bolesti, i nije imalo snage da se izbori sa ovim jako opasnim virusom, koji je po svemu sudeći po neke koban. Mnogo poznatih osoba s područja balkana je preminulo u posljednjih godinu dana.

Nakon Džeja, Bora Drljače i Đorđe balaševića, prije par dana morali smo reći i zbogom velikom Predragu Živkoviću Tozovcu, koji je na žalost preminuo u 85 godini života, od posljedica korona virusa. Kao što znate, on je primljen prie dvije sedmice dana na infektivnu kliniku u Beogradu, sa opasnim stanjem na njegovim plućima. 

Kada je trebao biti otpušten na kućno liječenje, on je jednostavno preminuo, od posljedica obostrane upale pluća. Mnogo njegovih kolega sa scene se oprostilo kako društvenim mrežama, tako i putem medija, i svi su u definitivnoj nevjerici, kako mu moramo zauvijek reći zbogom. Era Ojdanić je među prvima pokazao žal i poštovanje, jer su skoro bili generacija, a zajedno sa Borom Drljačom, imali su jako veliki broj kvalitetnih nastupa. 

Međutim, da uvijek imamo izuzetaka i gafova, pa čak i u ovim slučajevima pokazuje i slučaj srpske starlete Atine ferari, koja je u jednom intervjuu prije par dana rekla da je imala nešto više sa Borom Drljačom, kada je tek počinjala sa svojom influenserskom karijerom. Sada je i za Tozovca na svom Insta nalogu odala počast preminulom pjevaču, ali je skroz polupala lončiće. Naime, umjesto njegove slike, postavila je sliku od Radeta Jorovića.