Čak i ovi horoskopski znakovi mogu nekada pokazati svoje prijateljsko lice i biti susretljivi, ali ako ih uvrijedite ili naudite nekome do koga im je stalo, osjetiti ćete njihov bijes.

Tada će vam se možda i osvetiti ili će se ponašati kao da ne postojite, a ovo su najzlobniji horoskopski znakovi:

Blizanci
Blizanci su takvi da se ponašaju kao da je cijeli svijet njihov. Osobe koje su rođene u znaku blizanaca neće vas prihvatiti ili vam se zahvaliti, osim ako ne učinite neku uslugu za njih, a ako im se učini da im se na neki način opirete, tada mogu postati još opakiji.

Lav
Osobe koje su rođene u znaku Lava se ponašaju kao princeze i ako ih ne budete obasipali pažnjom za koju misle da zaslužuju, reći će vam kako se osjećaju. Lavovi se inače ne pokušavaju povezati s drugim osobama i radije će biti zločesti prema osobama s kojim se ne mogu nositi, umjesto da pokušaju ostaviti dobar prvi utisak, Lavovi žele da se svide drugim osobama, ali neće se baš nešto potruditi oko toga.

Djevica
Djevica može da bude veoma hladna i proračunata ali kada to želi. Kad je Djevica neraspoložena bit će veoma nepristupačna, a to može da objasni zašto tako lako postane razdražljiva. Djevica puno čini a svoju porodicu i prijatelje, ali ako je ne cijene dovoljno, ispoljit će svoje nezadovoljstvo, one obično djeluju zlobno dok je ljudi ne nauče više poštovati.

Ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE.