Veljko Ražnatović sin pjevačice Cece ispričao nam je sta misli o maminom novom dečku te nam otkrio neke stavari iz svog privatnog ljubavnog života.

 

Naime, Veljko nema ništa protiv mamine veze te smatra da je došlo vrijeme da se njegova majka zaljui i uda ponovo. –„Stvarno sam sretan što je našla nekog. Prihvatio sam tog čovjeka jer uvijek poštuem nen izbor. Najbitnije je da on moju majku poštuje i voli“-kazao je Veljko Ražnatović. A najteže mu pada to što oca gotovo nije ni zapamtio jer je Arkan ubijen kada je njegov sin Veljko imao samo četiri godine.

Veljko je progovorio o svojim bivšim djevojkama Maši Terzić i Luni Đogani. –„Jedina ozbilja veza mi je bila sa Maštom i trajala je četiri godine. To je bila prva velika ljubav ali smo bili djeca nismo bili zreli. Sa Lunom sam bio u nekoj smiješnoj vezi. U stvari to nije bila veza ili smo u vrtiću. Mislim da smo imali šest godina. Kao klinci smo bii zaljubljeni jedno u drugo. Čuo sam da je trudna i želim joj svu sreću da se uda i da ima što više djece“.-izjavio je Veljko.