Prije pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, komadant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan je bio u emotivnoj vezi sa njenom hrvatskom kolegicom, pjevačicom Doris Dragović.

Njih dvoje su, navodno uplovili u ljubavni odnos krajem osamdesetih godina, malo prije nego što su otpočeli sukobi u bivšoj Jugoslaviji. Kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac je u jednom intervujuu ispričao da je on prvo bio u vezi sa Doric, ali da je i arkan potpuno poludio za ovom pjevačicom.

“Kada je i Arkan konačno spavao s njom, kazao mi je da mu je to bio najbolji odnos u životu! Bio je potpuno očaran tom ženom, rekao mi je da to nije normalna ženska, nego da da je vrh vrhova”, rekao je Žabac.

Prema navodima izvora koji su bliže upućeni u emotivni odnos između njih dvoje, Arkan je navodno nagovarao ovu hrvatsku pjevačicu da se preseli kod njega u Beograd, a zbog nje je i razmišljao o razvodu od svoje prve supruge Natalije.

Međutim, ipak 1990. godine, kada je Arkan uhapšen u Dvoru na Uni, ovaj ljubavni par je tada, navodno, prekinuo svaki mogući kontakt.

Poslije toga, tri godine kasnije Arkan upoznaje Cecu kojoj je izgovorio sudbonosno da sada već davne 1995. godine, sa kojom je ubrzo dobio i dvoje djece Anastasiju i Veljka, a Doris Dragović se udala za poznatog vaterpolistu Marija Budimira.

Da podsjetimo, Ceca je jedina sa kojom se Arkan i zvanično oženio. Prije nje, imao je suprugu Nataliju, s kojom ima četvero djece.