Svi vrlo dobro osjetimo koliki je pritisak u posljednjih godinu dana kada je u pitanju pandemija korona virusa, koja se jednostavno odrazila na sfere društva. Raditi posao koji uopšte nije dobro plaćen je jako teško, ali šta da se radi kada računi stignu na naplatu, porez državi se mora platiti, a gdje je tu kredit i osnovne životne potrepštine?

Puno je lakše kada ima dvoje u porodici, ali šta kada se samohrana majka mora brinuti o svome djetu ili možda i dvoje njih? Neke žene nemaju čak ni alimentaciju, pa se onda uopšte nameće pitanje, kako uopšte sastavljaju kraj sa krajem na današnjem vremenu, koje je itekako skupo. Mi vam tako danas donosimo priču iz Meksika za jednu jako veliku i srčanu samohranu majku. 

Ana Njunez ima 26 godina, i ona ima dvoje djece, koliko je brižna majka pokazuje podatak da je danju u redovnim smjenama u supermarketu koje drži njen otac, dok noću radi totalno drugi posao. Niko pa ni njen otac nije znao, koji je bonus posao u pitanju. 

Ona naime radi posao obezbjeđenja u jednom lokalu, to jeste sa drugim muškarcem radi na ulazu, a sve to može da radi, jer ima crni pojas u karateu. Na početku su je gledali jako čudno, ali su je kasnije prihvatili kao normalnog muškog kolegu. Roditelji su protiv njenog posla, kao i bivši muž, koji nikako nije razumio njenu ljubav prema ovom poslu, ali Anja em što jako dobro zaradi od ovoga posla, jednostavno voli na taj način da isprazni svoju akumuliranu energiju iz prethodnoga dana.