Pjevačica Andreana Čekić kako sazajemo se pobila sa sada bivšim vjerneikom Markom Miloševićem na planini. Andreana i Marko su se posvađali u restoranu u kojem su bili i Aleksandra Prijović i Uroš Živković a rasprava se nastavila u apartamanu gdje je kako saznajemo došlo do fizičkog obračuna izneđu partnera kada su i raskinuli.

 

Naime, njihova veza je od samog početka bila urbulenta te su često imali nesugalsice pa i ovaj skandal i raskid nikog nije iznendio. Na njohovom odmoru je prvih nekoliko dana bilo sve uredu do jedne večeri. Naime, oni su se toliko zakačili da se nisu ni obazirali što nisu sami i da su u javnosti. A poslie fizičkog obračuna u apartmanu tu su prepavali i ujutro su se uputili za Beograd.

Nakon dolaska s paline odlučili su da će da raskinu i da će svako nastavit svojim putem te su prekinuli svaki kontak. Iako je Marko bio Andreanin menadžer ona mu je dala otkaz te će angažoati novog menadžera za sebe. Iako nisu obrisali zajedničke fotografije na Instargamu ne pate se više ni na društvenim mrežama.