Poznata pjevačica Ana Sević se porodila 11. decembra prošle godine i na svijet je donijela kćerku Senu.

Pjevačica je danas na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju koja je raznježila mnoge. Naime, ova pjevačica je fotografisala svoju bebu kako spokojno leži, a ono što je posebno oduševilo sve je Anin komentar. Ona je otkrila da njena mezimica nosi njenu štramplicu, koja je stara 35 godina.

– Moja curica u maminim štamplicama. Da li bi ove što se proizvode danas opstale 35 godina kao ova? Teško – napisala je pjevačica uz fotografiju.

Moramo podsjetiti da Ana Sević ima i stariju kćerku Lorenu, koju je dobila iz braka sa poznatim folk pjevačem Darkom LAzićem. Ana je Senu rodila svom novom izabraniku Danijelu Nedeljkoviću, a pjevačica je nedavno sumirala prošlu godinu i tom prilikom je izjavila sljedeće:

– Ova godina mi je donijela najveći mogući poklon – još jednu djevojčicu. Bez obzira na sve, za mene je 2020. godina bila izuzetno lijepa. Planiram da i u ovoj novoj godini radim na natalitetu. Nadam se da i drugi razmišljaju tako zbog toga što treba imati što više djece. Moja Lorena je oduševljena što je dobila sestru. Ona je čak sestri dala ime Sena, nismo se mi mješali u to. A Daniel je tata za primjer, brižan je i dosta mi pomaže, zaista se osjećam blagoslovljeno. Mogu samo da se zahvalim Bogu na svemu – rekla je pjevačica tada.

Ono što se moglo primjetiti jeste da je Ana upotpunjena i jako sretna poslije rođena svoje druge djevojčice.