Prije 2 dana je bio međunarodni dan žena, a vjerujemo da su svi muškarci koji su u vezama ispoštovali svoje ljepše polovine. Većina njih je putem svojih društvenih mreža, obavjestila sve svoje prijatelje i rodbinu, šta su zapravo dobile na taj dan. Vlado Georgijev je jučer imao mali ispad kada jdirektno prozvao premijerku Srbije, kako čestita dan žena, ali se Ana ipak ne ubraja u tu kategoriju. 

To je naišlo na jako negativne kritike, pogotovo žena koje su osule paljbu po njemu i rekli kako je pravi šovinista, i da to nije nikako primjereno jednom muškarcu, koji se bavi sa javnim poslom. Mi danas govorimo o Anđelki Prpić, glumici koja je jednostavno eksplodirala u posljednjih 10 godina, a sve je krenulo od “Andrije i Anđelke”, koji je na You Tubu doživio pravu eksploziju. 

Duhoviti skećevi bračnog para koji u samo par minuta nasmije gledaoce do samih suza. Anđelka se kao i sam andrija nastavio baviti prije svega pozorišnim ulogama, a imali su i par solidnih filnskih ostvarenja. Sada je Anđelka zaposlena u jako gledanom projektu pod nazivom “Nek ide život”, koja se jako uspješno prikazuje u programu TV Pink. Svi oni koji su gledali jučerašnju epizodu, mogli su da vide Anđelku u jednom totalno neobičnom izdanju. 

Ona je tako strastveno poljubila Paulinu Manov koja u ovoj seriji tumači ulogu Silvanu, a o ovom poljupcu koji je bio više nego uvjerljiv, jako puno se pričalo po društvenim mrežama, i svi su posumnjali u Anđelkinu seksualnost. U ovoj seriji se pojavljuje preko 100 glumaca. Da li ste je vi gledali?