Bivša zadrugarka Ana Korać uživa u ljubavi sa Davidom Dragojević a iskoristila je i priliku pa je pred kamerama oplela po Maji Marinković. Planiraju da se  ostavre kao roditelji al kažu sve u svoje vijeme.

 

-„Planiramo naravno, to stji ali sad tačan datum nemamo pojma. Kada se desi desiće se biti ćete obavješteni“.-kazala je Ana. Naime, Maja Marinković odkako je ušla u rijaliti ne prestaje da je upoređuju sa Anom Korać. Svi bruje o tome da je Maja učinila sve da bi izgledala kao njena suparnica, a komentari su išli daleko s toga je i navodno izjavljeno da je Maja Marinković svom hirurgu pokazala Aninu sliku u želji da nakon estetskih zahvata kojima se podvrgla izgleda kao Ana.

-„Kada je ona ušla šokirana sam bila. Toliko nekog da kopiraš..Okej da ti je neko idol i to sve ali da imaš kao loše mišljenje a pritom nema loše mišljenje o meni već me kao pljuje a kopiraa.. ne znaam.Ovratna mi je sva, iskreno. Uvijek mi je bila odvratna a sada mi je još više odvratnija“.-bez dlake na jeziku izjavila je Ana.