Izdaja često zna da boli i više od fizičkih povreda, a najviše onda kada nas razočaraju nama najdraži i najbliži ljudi.

Nerijetko sa njima provedemo i najveći dio svog života, da bismo poslije toliko godina saznali da nam je godinama radio iza leđa.

Nešto slično se desilo i Ani kada je jednog dana pronašla u torbi za teretanu njenog muža nepoznat privjesak za ključeve, na kojem je bila fotografija njenog muža, sa nepoznatom novorođenom bebom, uz natpis Tatina prva fotografija. Tada je ona svoju priču podijelila na Internetu pa je zatražila savjet na koji način dalje.

– Kada je izašao iz kupatila i našao me kako plačem, prvo je mislio da je neko preminuo, ali kad je video privjesak, prebledio je sav. Priznao mi je da je to njegov sin kojeg je dobio sa ženom s kojom je prije četiri godine proveo samo jednu noć. Pogledala sam mu mobitel i imao je na stotine fotografija sina, a djetetova mama je žena koja ide s njim u teretanu – rekla je Ana.

Njih dvoje su u braku već pune 22 godine i Ana želi da pređe preko svega toga, ali ne zna na koji način. Suprug joj je kazao da je sina vidio samo tri puta, a da mu sve te fotografije šalje njegova mama.

– Naredni period vam neće biti ni malo lagan, ali najgore je prošlo. Treba da ostanete zajedno po mom mišljenju – bio je jedan komentar.

Drugi korisnik se nadovezao:

– Potrebno je da prođe dosta, dosta vremena da bi povratila njegovo poverenje, ali ako je to bio odnos za jednu noć, oprosti mu.