Ana Brnabić premijerka najavila je da sutra počinje masovna vakcinacija građana u Srbiji protiv korana virusa.Naime, najavila je da sutra će prvo biti vakcinisani prosvjetni radnici, pripadnici vojske, policije kao i svih novinara.

 

-„Mi smo ljude koji su izrazili interesovanje već počeli da pozivam na vakcinaciju. Molim vas da se prijavite svi u što većem broju, što brže i efikasnije uradimo ovo brže ćemo se vratiti u normalan život“.-kazala je premijerka a prenjela Vlada Srbije. Sistem prijave za vakcinaciju preko portala eUprave funkcioniše apsolutno savršeno i apelova je sve prosvjetne radnike da se prijave u što većem broju i što bržem roku jer je krnuo nastavak školske godine.

Važno je da svi uradimo to kako bi djeca što duže mogla da idu u školu a posebno je važno za najmlađe osnovce da budu sa svojim učiteljima i nastavnicima da bi stekli bolje radne navike. Zato je donešena odluka da se prvo krene sa prosvjetnim radnicima da bi noralno mogli krenuti sa nastovomm posle zimskog raspusta.