Naime, kao što i sami znate, premijerka Ana Brnabić se do sada oglasila nekoliko puta povodom ove situacije koja je zadesila cijeli svijet. Radi se o tome da je Ana apelovala na ljude širom Srbije da se ujedine u borbi protiv korona virusa, ali je pored toga u nekoliko navrata naglasila da još uvijek nije došlo do kolapsa zdravstvenog sistema iako je situacija do sada sigurno najlošija.

 Naime, država na svu sreću pokriva opremom sve dijelove Srbije. Premijerka Ana Brnabić ne prihvata izjavu da je Ljubiša Đuric preminuo zbog toga sto je čekao na respirator. Naime, on na respirator nikada nije ni bio priključen, iako njegov sin tvrdi suprotno i da je to istina. Pored toga je i francuska agencija Frans pres objavila informaciju vezanu za pokojnog Ljubiše Đurića koji je preminuo od korona virusa u Zemunskoj bolnici.

 Naime, i oni su takođe kao razlog naveli da je nažalost preminuo zbog nedostatka respiratora. Danas je Ani Brnabić postavljeno nekoliko pitanja o navodima francuske agencije. Kako saznajemo, ona je na ovo oštro odbrusila i istakla da se radi o strašnoj laži, te da će o tome govoriti na konferenciji za medije koja će biti odrzana danas u 15 sati.