Jedna od tema kojoj ćemo danas da posvetimo pažnju svakako je naša domaća javna scena , te naše javne ličnosti. Naime , jedna od najpopularnijih pevačica zasigurno je Ana Bekuta , koja važi za jedan od najboljih vokala , a trenutno je imamo priliku gledati u ulozi žirija popularnog takmičenja Zvezde Granda.

Ona je u centru medija bila nedavno kada joj je preminuo emotivni partner , sa kojim je provela dugo godina , a reč je o poznatom političaru Milutinu Mrkonjiću Mrki. Kako smo saznali on je sa Anom živeo poslednjih deset godina ssvog života , iako se od svoje supruge nikada nije službeno razveo i o Daši je vodio računa do posljednjeg dana. Naime , Ana ima jednog sina kojeg je dobila kao jako mlada , a kako saznajemo tada je bila primorana da ga smeesti u dom jer nije imala dovoljno novčanih sredstava da se brine o njemu.

Poznato je i da ga je redovno posećivala , te da je čim je stala na noge odmah uzela sina sebi. Igor je danas oženjen čovjek i ima dvoje djece ,koji su Ani najveća radost ,a o njegovoj ženi se jako malo zna jer ne voli da se pojavljuje u javnosti. Njeno ime je Jelena i iako je Ani podarila unuke Branka i Sonju skoro niko ne zna kako ona izgleda. Naime , mediji su pronašli način da dođu do fotografije na kojoj je pomenuta Jelena , a kako se priča ona je Ani bila najveća podrška kada je Ana imala teške dane nakon Mrkine smrti.