Ništa nas definitivno ne može iznenaditi, kada su u pitanju neke izjave poznatih ličnosti, ne samo na balkanu nego i u cijelom svijetu. poznate starlete, glumci i pjevači su toliko bahati da jednostavno ponekad nemaju mjere kada je u pitanju neka izjava, ili mišljenje o nekoj aktuelnoj svejetskoj ili regionalnoj temi. 

Neki, jednostavno nisu upućeni u sve to, dok imamo i onih koji to mnamjerno rade, jer žele da privuku pažnju na sebe, koja im je preko potrebna, jer jednostavno nemaju trenutnu mož kao što su nekada imali. Sa pažnjom opada broj fanova, a samim time i  interes, kao i ono konačno, a to je svakako zarada, koja je da se ne lažemo u današnje vrijeme više nego potrebna. 

Tako je Elizabet Olsen koja ima 32 godine, i koja je poznata holivudska glumica, nedavno dala izjavu povodom novog nastavka marvelovog junak stripa. Jedna od scena koja je poprilično duga u sljedećem filmu, se treba snimati u Beogradu, a ona je dala jako zanimljivu izjavu, koja je uvrijedila jako veliki postotak srba. Ona je rekla da se ne slaže sa producentom filma, jer taj dio filma, koji zahtjeva posebno okruženje, ne mora se snimati u Srbiji koja uopšte nije zanimljiva za nju. 

Naime, njena istorija je samo 13 godina, i ona ne želi uopte da razmišlja o ovoj opciji. Sve u svemu čak se i voditelj malo nasmijao, a prije finala samog filma, oni su punih 6 sedmica snimali u Srbiji, i kako je ona rekla, nije uopšte impresionirana samom Srbijom. Vaša mišljenja o njoj?