Ovaj pakleni dan, bar što se tiče samih temperatura nastavljamo sa rijaliti programima, koji polako ulaze u svoju završnicu. Naime, i parovi i Zadruga se jak obrzo završavaju, a takmičari ispadaju kao iz topa, a svakako da je najveće iznenađenje diskvalifikacija samog Kristijana Golubovića. On je po ko zna koji put napravio ekces, naleteo je fizički na Miljanu Kulić, a koštalo ga je sve kada je udario jednog člana obezbeđenja.

Mnogi ljudi su protiv samih rijaliti programa, jer ono što se tamo gleda je totalni haos. Tuče, psovke, nemoral, blud i golotinja. O scenama seksa u sred bela dana ne bi nikako trošili reči. Dosta je anonimusa doseglo svj nivo popularnosti, a koje su nakon samog rijalitija unovčili na ovaj ili onaj način.

Mi danas isto tak ogovorimo o jednoj učesnici koja je obeležila samu Zadrugu, a njeno ime je Jovana Ljubisavljević, poznatija po nadimku Misica. Ona je na početak rijatilja ušla jkao zauzeta devojka, ali je jako brzo ušla u kombinaciju sa Vladimirom Tomovićem. Sve je pečatirala kada je u sam rijaliti ušao Stefan Karić, a u tom trenutku je totalno zaboravila na svog bivšeg dečka.

Sada je isplivao jedan jako neugodan detalj po nju, a sam snimak je obišao sve društvene mreže, a komentari od fanova su užasni, baš kao što je i zaslužila. Naime, ona se valjala sa Stefanom na ležaljci, a onda je iz međunožja ispao krvavi uložak. Pogledajte i sami kako je sve izgledaalo…