Život zna da bude itekako komplikovan, posebno u poslednje vreme kako su društvene mreže zagospodarile celim svetom. Pri tome svakako najviše mislimo kada se desi da u velikom broju slučajeva jedna strana izneveri drugu, to jeste kada se desi prevara koju iskreno niko ne voli U nastavku vam donosimo priču jedne Beograđanke koja će vas ostaviti bez teksta, a verujte da se desila.

Ona je u svojoj ispovedi objasnila kako na jednu prevaru ili flert gledaju mladići koji imaju tek 20 ili nešto malo više godina. Ova devojka se na jednom vlogu predstavila kao Beograđanka Aleksandra M koja ima 23 godine, i kako je često znala pričati sa svojim prijateljicama, koje na prevaru gledaju kao na nešto sasvim normalni i u običajeno. Aleksandra nikako to nije mogla da svari, jer jednostavno nije odgojena tako, a i po priorodi je verna osoba, tako da jednostavno takvu stvar nikada ne bi mogla da uradi.

Međutim, u celu njenu ispoved i priču, bila je umešana i njena skoro najbolja prijateljica. Ona je bila tako preko 3 godine u vezi sa jednim Goranom, a bili su čak i zaručeni, tak oda je sve to ukazivalo na jednu jako ozbiljnu priču.

Međutim, otišla je sa drugaricama na more, a soba do njih je bila dodeljena 5 mladića koji su igrom čuda isto izz Beograda, to jeste sa Dorćola su. Ona se spetljala sa jednim, i imala je morsku avanturu, i zamolila je drugarice da nikome ništa ne pričaju. Međutim, desilo se da se posvađa sa prijateljicom Dragicom, koja je odmah po povratku u Beograd našla VGorana i sve mu je ispričala. Veza je pukla, kao i cele zaruke.