Sa početkom aprila, tačnije ove sedmice, moguće je da se pojave razni izazovi za neke znakove. Smatra se da će planete u ovome periodu da naprave haos, dok je mjesec u biku spreman da probudi borce koji su spremni preskočiti svaku prepreku.

Škorpija: Njihova sedmica neće početi baš najbolje i već na samom početku je moguće da se osjećaju loše. Oni se neće osjećati loše u fizičkom smislu nego će biti neraspoloženi i nekako bez elana, te motivacije.

Osjećat ćete se kao da ste imali mnogo planova, ali ipak će ta negativnost da ih sabotira. Nekim vašim bliskim ljudima u vašem životu neće ići baš najbolje, a čak ćete vi biti nekako pomalo sretni zbog toga. Trebate znati da je već vrijeme da zaboravite na sve druge i da krenete raditi na sebi, posebno da bi vama bilo bolje.

Rak: Vi ćete imati priliku da se dokažete, a da pokažete također vašu mudrost i iskustvo. Ne brinite previše, jer bi vi trebali naučiti lekciju i to je da se ne oslanjate previše na svoju reputaciju, te da zbog nje budete lijeni, nego konstantno radite na sebi.

Blizanac: Izgledat će vam kao da je sve sada na čekanju u vašem životu i sve to vas frustrira. Nekako sve očekujete novac ili neku dobru vijes, ali vaš vedar duh vam neće dati da tugujete zbog razoračenja nego ćete pronaći nešto pozitivno u svemu tome. Što se tiče osobe od koju vi očekujete neku vijest, velika je šansa da je nećete čuti.