U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu priču , a za koju ne sumnjamo da će vam se svideti. Naime , pozabavit ćemo se optičkom iluzijom , a sve u cilju da vas opustimo posle teških svakodnevnih tema o kojima smo primorani da vas obaveštavamo. Poznato je da je crna hronika i tragedije općenito , postale svakodnevnica mnogih portala i medija , jer su oni naša svakodnevnica.

Međutim , danas , kada su društvene mreže postale poprilično zastupljene , svakodnevno imamo priliku da pronađemo i neke testove , zagoneteke kao i optičke iluzije kojima bi mogli da zabavimo svoje misli , te ih udaljimo od svakodnevni loših informacija koje nas zatrpavaju. Dakle , verujemo da ste jedan od onih koji na godišnjem odmoru voli da ispunjava ukrštenice , ili da rešava neke testove. Samim tim , interesovanje za ovakav način zabave tera vaš mozak na brži rad , pa vam se i koeficient inteligencije diže na veći nivo. Uglavnom , napominje se to da uvek prvo pokušate da razmislite i rešite neki od ovakvih zadataka bez da vam iko pomogne.

@hecticnick

Can you find him? 🐘 #fyp

♬ Build a B*tch – Bella Poarch

Upravo danas vam donposimo jedan zadatak , odnosno optičku iliziju , a koja je zaludela društvene mreže , a rteč je o fotografiji po nazivo Hekti Nik , na osnovu koje je se povela velika priča na društvenim mrežama. Samo jedan odsto ljudi može da pronađe skrivenog slona na ovoj slici. Nije lako, ali evo saveta: pokušajte da okrenute mobilni i možda ćete moći da ga pronađete”, ovako je rekao Nik na video snimku. Naime, ako ne znate odogovr, reći ćemo vam da kada okrenete ekran, primetiti ćete čak 2 stabla a sa obe strane noge od dva lovca čine slonove noge, a drvo na suprutonoj strani u stvari čine životinjsku surlu.