Prema nekim životnim stilovima, neki ljudi vjeruju da svaki dio kuće može pozitivno ili negativno utjecati na vaš život, a to se najviše odnosi na feng shui stil života, a smatra se da je ugao odnosno kut bogatstva vrlo važan za novac. .

Za to moramo odrediti gdje je najjugoistočnija tačka u našem domu, pa je najbolje da u tom dijelu svog stana ili kuće obavite sve što se tiče novca, da pripremite račune za plaćanje, da svoje gotovinske rezerve držite u tom mjestu, kao i neke potvrde o plaćanju.

U taj dio svog doma treba postaviti i simbol koji za vas predstavlja bogatstvo i s kojim imate osjećaj da živite u izobilju. Kao univerzalni feng shui simboli koji privlače novac su biljke zlatni bršljan, “dolar” koji je poznat kao “žad” ili pahira.

Slobodno odaberite simbol koji najviše volite i biljku koju ćete najlakše održavati. Kada je u pitanju preuređenje, sjajne su srebrne i plave, tirkizne nijanse, pa je dobro u tim dijelovima doma imati poneku sliku prirode, a ogledala možete postaviti tako da se slike odražavaju u njemu.

Vrlo je važno da se u tom dijelu kuće ili stana ne stvara nered, a nitko ne smije skupljati prašinu ili paučinu, jer tada energija postaje statična i nema šanse da dođe novac do takve energije. Gulite li boju sa zidova, računajte da će vam novčanik biti prazan.

U svakoj prostoriji treba voditi računa o jugoistočnom uglu, jer je to “obilje u malom”, pa i na tim mjestima možete ponoviti neke od simbola.

Nadamo se da vam je jasan ovaj članak.