I danas za vas imamo jednu jako zanimljivu temu , a koja se tiče upravo godišnjih odmora koji nam predstoje u anrednom periodu. Čak i pored činjenice da nam je ekonosmka situacija poprilično teška , uvek se koji dinar može odvojiti sa strane za odmor , a jedna od omiljenih destinacija za Srbe u psolednje vreme je svakako Grčka .

Dakle , neosporno je koliko su cene prihvatljive , aa samim tim i možete uživati u prelepim plažama , dok se sa druge strane ne može zanemariti odlična hrana i slatkiši. Ono što se tiče Grka jeste da su ki oni jako gostoljubivi kao domaćini , a posebno prema Srbima koji se u Grčkoj osećaju kao kod kuće. Upravo tome su dokaz i fotografije koje su snimljene upravo an Grčkoj plaži , a koje su za jako kratko vreme postale viralne , pa sa sobom povukle mnoštvo komentara. Dakle , na njima je javno vidljiv veći broj gostiju iz Srbije , koji su se na plaži uhavtili u kolo , a na iznaneđenje mnogih zajedno sa njima i ostali turisti koji su se tu zadesili.

U sredini kola koje je formirano u vodi su stojala dva muškarca i jedan je u rukama držao srpsku, a drugi grčku zastavu koje su bile zavezane jedna za drugu. Dakle uz kolo su uživali uz muzike koju su svirali četvorica muškaraca sa harmonikama. Na pomenutom snimku se mogu čuti i uzvici , a čak i ako je sune nenormalno pržilo ipak je sve ovo potrajalo esetak minuta.  Vi nam svakako vaša mišljenja pišite u komentare.