Danas vam prenosimo jednu jako zanimljivu ali i pomalo strašnu priču koja je se nedavno dogodila. Leto je vreme za odmore , te ono vreme kada se uputimo na more , ali jedno je sigurno , nema osobe na svetu koja je otišla na kupanje , a da nije pomislila na to da joj se približi ajkula, te se setila onog filma , koji smo svi mogli da pogledamo , a to je kada velika morska ajkula proždere skoro pola plaže.

Naime , važno je ostati u svetu realnosti , te istaći da Jadransko more ima jako retke slučajeve kada se desi pojava ajkule , te u jako retkim slučajevima one zalutaju do plćih delova Hrvatske ili Crne Gore , ali to je jako redak slučaj , i one tada dođu za velikim brodovima , koji ispuštaju ostatak hrane , a one grabe istu. Međutim , postoje zemlje u kojima je to jako često , kao što je Amerika,Australija i Azija . Tu je jako česta situacija da se neka od ajkula uputi prema plažama , te usmrti ili povredi nekog od kupača. U skladu sa temom , mi danas govorimo o slučaju koji je se desio na Maldivima , gde je Zimi Da Kid , koji je poznat kao neko ko poštuje prirodu i voli to da zabeleži , odlučio da sa svojom go pro kamerom snimi dno morske dubine.

Situacija je se odigrala na sledeći način . On je stavio voju kameru u plićak , te se u jednom trenutku tu stvorila tigrasta ajkula , te je progutala , ali je ona za živo čudo uspela da preživi. Trenutak kada je izvadio SD karticu ga je iznenadio ,jer je imao snimak prvi u svetu takv prirode : “Uključio sam kameru i stavio telefon na pesak kako bih snimao, kao što radim svaki drugi dan. Ajkula je bila radoznala, videla je ovu blještavu stvar i verovatno je pomislila: “Hajde da probam”, rekao je Zimi za Independent.