I dnaas se za vas dotičemo javne scene , a koja je itekako prepuna javnih ličnosti koje su zanimjive za komentarisanje . Naime , kako se ljudi iz javnog života prate , tako javnost sve više zanima kakve to oni živote vode. Naime , jedna od jako popularnih pevačica na našojoj javnoj sceni je Mira Škorić , a čija ćerka je se pre dve nedelje zarekla na večnu ljubav svom dugogodišnjom izabraniku Sebastianu . Naime , oni su sve to pšroslavili u jednom restoranu u Bogradu , a gde je se na proslavi našao veliki broj ličnosti iz javnog života.

Iako je Mira odlučila da svoj život gradi kroz muzičke vode , sa druge strane njena ćerka je krenula totalno drugačijim pute nego majka , pa je ipak odlučila da krene očevim stopama , te da radi kao doktorka , a na šta je Mira iznimno ponosna . Naime , pored toga što je jakom uspešna u svom poslu , Milici se lepota nikako ne može da ospori , a budući da se jako retko eksponir ajavno imali smo Milicu priliku da vidiimo na nekim javnim okupljanjjima , dok kad aje reč o njenom izabrnaiku , o njemu se jako malo zna.

Ono što je poznato , a tiče se Sebastiana jeste da je zaposlen u jednoj Beogradskoj kompaniji , a koja se bavi gradnjom luksuznih stambenih kompleksa i objekata , a fotografije koje su se nedaavno pojavile na društvenim mrežama mogu da posvedoče tome da on Milicu drži kao malo vode na dlanu. Koliko ćerka Mire Škorić uživa u prvim nedeljama braka sa svojim dragim pohvalila se putem “Instagrama”, a njen blistavi osmeh i sjaj u očima govore više od hiljadu reči.

@kaonashi.9

#foryou #viral #bosna

♬ original sound – kaonashi.9