U nastavku današnjega članka, govorimo o zvijezdama koje su jako puno obećavale, ali je njihov sjaj jako kratko trajao. Jako puno takvih slučaajeva imamo u svijetu estrade, gdje su se neki pjevači samo pojavili, i onda preko noći su jednostavno nestali sa scene. Neki su totalno batalili svijet estrade, dok imamo i onih koji su se počeli baviti totalno drugim poslom. 

Tako ćemo se mi danas dotaći jedne pjevačice koja je pravila pravi dar mar sredinom 90 ih godina prošloga vijeka, a onda se samo ugasila. Ona se danas nalazi na našoj naslovnoj strani, imalaa je prepoznatljivu dugu ljubičastu kosu, a na vama je da pogodite o kojoj se pjevačici zapravo radi? Njeno pravo ime je Biljana Bosiljčić, a nastupala je pod umjetničkim imenom Buba Miranović. 

Vjerovali ili ne, ona je u svojoj jako bogatoj karijeri objavila čak 11 studisjkih albuma, koji su se jako dobro prodavali, a nakon toga je krenula sa izdavanjem samo singl pjesama, a kasnije su taj recept počeli prepisivati i ostali pjevači i pjevačice sa estrade. Nakon toga se povukla sa scene, udala se, a svoju ljubičastu prepoznatljivu boju kose je zamjenila za običnu crnu boju. 

Rođa Raičević je u to doba bio bezglavo zaljubljen u nju, aali je ona otišla u Toronto u Kanadu, tako da od te romanse na kraju nije bilo ništa.