KKao što ste već mogli da zaključite po nalsovu , i dnaas nam je javna scena jedna od tema kojoj ćemo da posvetimopažnju , pa ćemo danas da govorimo o muzičarima koji su dožoiveli velikke trasnformacije , a kada pomenemo ovaj segment , svakako nam je svima prvo na pameti Ana Nikolić ,,te Darko Lazić . Oni su svakako najbolji primer da se uz trud svakako sve može rešiti , te smo svakakodnevno svedoci kako to iizgleda njihova trasnformacija.

Također je jedan dobar primer i naša pevačica nneverovatnog glasa , a reč je o Bojani Stanenov , koja je drastično smršala , te je danas doslovno neprepoznatljiva . Naime , ona je za jako kratak period izgubila 75 kilograma , a što je jasno jer je se doslovno transformisala , pa je tako ispričala da joj nikada nije bio cilj d abude mršavica , nbego je to uradila zbog zdravlja.

Ono što je zanimljivo jeste da je mnogi zovu Srpska Adel , a sve zbgo raskošnog i slavujskog glasa koji ima , a ona je se zvog truda i discipline koje se pridržavala svoju liniju dovela do zavidnog nivoa. Njena ishrana sastojala se od piletine, jaja, ribe, voća, povrća i raznih salata, te je redovno trenirala sa svojim trenerom, tako da je ubrzo vidjela rezultate, sa kojima je ona oduševila sve. Nedavno je održan koncert ‘Indexa’’, pa se na koncertu pojavula i Bojana koja je sve šokirala sa svojim izgledom, a za tu priliku ona je odabrala haljinu boje ciklama, a kako je izgledala ostavljamo Vam u prilogu da vidite, a vaša mišljenja nam pišite u komentarima ispod.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here