Današnja vremena su se u potpunosti izmijenila, a kako je krenula cijela priča sa pandemijom korona virusa, svijet se definitivno okrenuo naglavačke. Ljudi ostaju bez posla, a i oni koji rade su definitivno pritisnuti da rade za crkavicu ne bi li preživjeli i platili osnovne račune. Mi se danas fokusiramo na Srbiju, i idemo istražiti neka jako neobična zanimanja. 

Vjerujemo da ste do sada jako puno puta čuli za pojam “Najstariji zanat na svijet”, vrlo dobro se zna koliko je to isplativ i unosan posao, još pogotovo ako radiš za sebe. Međutim, na zapadu je to postalo i više nego isplativo, jer imamo popularne svodnike, koji imaju svoju grupu djevojki koju iznajmljuju eminentnim mušterijama. Sve su to djevojke dobrog izgleda, koje ne stoje po raskrščima, jer imaju i svoje kataloge. 

To je elitna prostitucija, a svi znamo da je to krenulo od ulične prodaje tijela, a mi vam danas donosimo priču o pravoj veteranki iz ovog domena, a ona je iz Srbije, koja se nedavno pojavila u parovima, i kada je ispričala dio svoje priče, koja je i više nego zanimljiva. Njeno ime je Vida Kokić, i ona je preko 30 godina u ovom poslu. 

Tada je frapirala kompletnu Srbiju sa svojom izjavom da je do sada imala preko 50.000 mušterija, kako u Kruševcu, tako i u ostatku Srbije. Rekla je da nikada nije koristila zaštitu, pa je do sada imala preko 7 neželjenih trudnoća, svu djecu je rodila i dala ih je na usvajanje. Danas bi bila milionerka, samo da je čuvala pare, kao što nije.