Danas je tema doktorica Darija Kisić Tepalčević, koja je do prije samo godinu dana radila u bolnici na Novom Beogradu, a tek je ponekad bila gost na jutarnjim programima, uglavnom kada je bila sezona dječijeg gripa, i pričala je o prevenciji istoga. Međutim, kako je krenula pandemija korona virusa, njoj se život okrenuo naglavačke. Dobila je poziv direktno od predsjednika Srbije da sa još šar doktora sačinjava krizni štab Srbije. 

Od tog trenutka atraktivna plavuša je bila svaki dan na TV ekranima, a njene riječi i naređenja je slušao i prvi čovjek Srbije, a ona je zajedno sa Predragom Konom vedrila i oblačila cijelom državom. Imala je ona i nekoliko nerezonskih izjava, ali je to sve polako prošlo, jer je definitivno virus bio totalno nov i nepoznat. 

Kako je vrijeme prolazilo, zanimanje za nju od strane javnosti je bio sve veći i veći, a ona nije imala ni društvene mreže, tako da je žena bila totalna misterija za cijelu Balkansku javnost. Krajem prošle godine, ušla je i u skupštinu, kao ministrica zdravlja, a krizni štab je prepustila nekim drugim ljudima. Međutim, obični ljudi i dalje je prepoznaju na ulici, jer ko ne bi prepoznao prelijepu i visoku plavu ženu?

Tako je sada isplivao jedan snimak kada je doktorica darija krenula da uđe u zgradu u kojoj živi, a radnik sa gradilišta ju je krenuo snimati, a u tom trenutku je krenuo neki jak vjetar, te joj je krenuo zadizati haljinicu. Pogledajte i sami kako je to sve izgledalo u ovome video snimku.