Početak naredne nedjelje četiri horoskopska znaka neće dobro pamtiti to i neće imati osmijeh na licu.

Kad je prošao depresivni početak godine, mnogi su se ponadali da dolazi do sretnih dana, ali to će se većini desiti, dok ova četiri horoskopska znaka će morati da sačekaju još malo.

RAK

– sukob na nekoliko životnih polja donosi kraj Januara. Mnoge karte će biti otvorene, neke tajne otkrivene će biti. Ne bi trebalo rakovi da dozvole da ih depresivno ponašanje obuzme i melanholija. Sjajni morate biti, motivisani, snalažljivi, da se posvetite onome što je važno. Ovaj period će proći prije ili kasnije, sve će na svoje mjesto doći.

STRIJELAC

– puno izazova čeka striječce, ljudi koji su u ovom znaku rođeni će imati obiteljske sukobe, njima će mnogo energije trebati kao i strpljenja da bi ih se riješili. Vi pokušajte da budete prema svom partneru tolerantni, odnosno da budete prema članovima obitelji.

nemojte da imate ishitrene emocije i reakcije, jer to dovodi samo do većih problema. Na riječi koje izgovarate dobro obratite pažnju.

JARAC

– vi ste jedna osoba koja zna da bude mnogo tvrdoglava, može da vas košta to. Naredne nedjelje vas čekaju nevolje, dobro pazite i budite oprezni pogotovo kad u neke konfliktne situacije uđete sa kolegama ili nadređenim na vašem poslu. Izbjegavajte ih koliko god to možete da radite.

RIBE

– vi spadate u grupu mirnih i staloženih osoba, ipak naredna nedjelja će u vama izazvati promjenu na vaš uobičajeni način života. Neće biti lake promjene, ipak, ne opirite im se, jer ćete stajati samo. Ako želite ciljeve postići, onda trebate da se aktivirate i budete otporni, da ne odustajete od svojih snova, čak i kad se beznadežnom čini situacija.

Vrlo je moguće da će vam januar porodične nevolje donijeti, uspješno ćete početkom februara da riješite.