Ove sedmice, astrolozi su predvidjeli nešto što se nekima i neće svidjeti. Naime, predvidjeli su da će naredna 4 horoskopska znaka imati lošu sedmicu ispred sebe. Ako ste Vi jedan od ovih znakova, pazite se! Ove sedmice, jako loše će proći Ovan, Blizanci, Rak i Djevica.

Što se tiče Ovna, ova sedmica će prije svega biti vrlo konfuzna za Vas i zbunjujuća, pa prema tome neće ni biti čudo što ćete donositi pogrešne odluke ili imati probleme u komunikaciji. Na Vašem poslu će tek biti kritično, tako da pazite se i dobro razmislite o svemu. Isto tako, astrolozi Vam preporučuju da izbjegavate i putovanja čak, kako ne bi šta pošlo po još većem zlu, a da počnete putovati tek nakon 21. novembra.

Što se tiče ljudi rođeni u znaku Blizanca, i kod Vas će postojati, kao i kod Ovna, problemi i nesporazumi u komunikaciji. Komunikacija se odnosi na sve aspekte, pa makar i u prodavnici, tako da pazite se da pogrešnim i nepromišljenim riječima ne povrijedite Vama dragu osobu. Ove sedmice će Vam se činiti da Vas niko ne shvata, ali zapravo nije tako.
Kod rakova, moramo da Vas razočaramo. Vi ćete imati najmanje sreće od sva navedena 4 horoskopska znaka. Morate se paziti osobe koja je ljubomorna na sve Vaše uspjehe, poteze i korake koje poduzimate. Ovo je ujedno i osoba koja Vas obožava, ali jedva čeka da Vam zabije nož u leđa.

Zadnji nesretni znak ove sedmice je djevica, koja će imati najviše gubitaka u području finansija i posla i karijere. Ove sedmice ćete biti preplavljeni troškovima, pa morate polako razmisliti na šta trošite novac. Dobro razmislite ako Vas ko zove u kupovinu, ali i na kafu, jer Vam svakako to astrolozi ne preporučuju.