I danas za vas imamo jednu zanimljivu temu , a za koju ne sumnjamo da će da vas zaintrigira , te da privuče vašu pažnju , a o čemu se tačno radi saznat ćete u nastavku ovog članka . Naime , kada je reč o svemiru ,zasigurno su svi ostali iznenađeni kada su čuli da je se svemirski brod pojavio nakon što je izgubljen i to ni manje , ni više , nego 27 godina ranije . Međutim , ono što je svakako sve iznenadilo jeste da je astronaut još živ .

Naime , do sada smo imali priliku više puta da se dotaknemo ove teme , pa smo govorili o astronautu koji je godinu dana ostao u svemiru , ali ni približno nije kao što je ova priča danas. Naime , reč je o izvesnom Johnu Smithu , a koji je od malih nogu imao želju , te je i sanjao o tome da postane pilot , a zbog toga je 1960te godine upisao vojnu akademiju Zračnih snaga SAD-a , a koji je i uspešno diplomirao . Naime , nakon svoji 9000 sati letenja , on je se odlučio prijaviti u austronautski zbor , a sve to je preneo earth-chronicles.com. Inače , angažovan kao smetlar , njegov posao je uključivao čišćenje tona otpada lansiranih vozila , neispravnih satelita , kao i drugogo svemirskog smeća blizu Zemlje.

Kao što smo već istakli , prošlo je 27 godina nakon što je se pojavio odavno izgubljen brod , te je njegovo pojavljivanje sve šokiralo , a ono što je svakako najviše sve iznenadilo jeste da je on uopšte živ posle toliko godina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here