Astrolozi su već počeli da gledaju koji znakovi će biti sretni i uspješni u narednoj 2022. godini. Predvidjeli su koji horoskopski znakovi će dobiti nove šanse koje se tiču njihovog života, a koje bi trebali da iskoriste. Ova sreća se odnosi na četiri znaka horoskopa, pa provjerite da li ste vi jedan od ovih sretnika u narednoj godini.

Djevica
Djevica je pri kraju godine ambicioznija i upornija, ali isto tako i vrijednija. Vaši ciljevi su uglavnom usmjereni na emotivni i poslovni aspekt, tako da će konačno tu doći do sreće i uspjeha. Kada otkuca ponoć i nova 2022. godina, Vi možete da očekujete više sreće nego ikad što ste imali. Na poslu Vam se formiraju novi projekti i ideje, ali i stare ideje uspjevate da ispunite. Što se ljubavi tiče, koje veze započnete sada, mogu imati zaista sjajnu budućnost.

Vaga
Sada ćete napokon osjetiti šta je to prava sreća i kako je to kada Vam se sve želje ostvaruju. Vaša vladajuća planeta donosi Vam ljubav i radost u život, te nemojte to uzimati zdravo za gotovo. Aktivnost Vam se povećava na poslovnom planu, a sve će to rezultirati uspjehom na kraju. Što se ljubavi tiče, i tu ćete biti sjajni i Vaš bivši partner će Vam se vratiti ili ćete započeti vezu s nekim ko Vam je već dugo vremen interesantan.

Škorpija
Kod Vas će biti posebna aktivnost u druženjima i prijateljstvima. Započinjete nove prijateljske odnose, upoznajete nove ljude, koji će Vam dosta značiti i u poslu koji radite. Bit ćete uspješni na svim poljima. Što se tiče posla, dobiti ćete unapređenje, a u ljubavi vlada harmonija ako ste zauzeti, a ako ste slobodni onda Vam prethodi jedna super ljubavna bajka.
Vodolija
Za vodolije nema brige, oni će u sljedećoj godini dobiti izuzetne poslovne prilike koje moraju jednostavno iskoristiti. Nekada ćete dobiti više ponuda u isto vrijeme, ali sjednite i dobro razmislite koja je najbolja. Svakako, koju god da izaberete, zvijezde su na Vašoj strani. Ako ste zauzeti i imate porodicu, očekuju Vas sklad i harmonija, dok slobodne vodolije mogu da očekuju lijepi i mirnu ljubavnu priču.