U nastavku današnjeg članka donosimo vam novosti u vezi sa astrologijom , za koju je provereno da volite da čitate. Što se tiče horoskopa, postoje ljudi koji u to ne veruju , ali i s vremena na vreme i oni vole da pogledaju šta ih to očekuje. Opće je poznato kada je u pitanju dnevni horoskop da su to većinom stavri koje se vrte svakodnevno , te za sigurnosti ne moćete verovati u iste, dok je sa astrologijom drugačije.

Astrolozi i numerolozi prema vašem datumu rođenja i vremenu rošenja otkrivaju šta možete da očekujete u narednom period, što u većini slučajeva bude tako. Naime , astrolozi nam donose novosti u vezi 16. arila , te ističu da će na nebu procvetati pun Mesec , koji se još naziva roze mesec , a on će nas osvetliti moćnom lunarnom snagom. Ružičast mesec dovest će do toga da na svet počnemo da gledamo kroz ružičaste naočare , te da poverujemo u ravnotežu u univerzumu , a kako bi ste bili pripremljeni za njega potrebno je da budete upoznati s nekoliko stvari , te da znate šta vas očekuje.

Ističe se da će Mesec biti u carstu vazdušnog znaka vage , koji ima veze sa partnerstvom , društvenim vezama , te balansom. Doneti će sa sobom diplomatiju , te potrebnu perpektivu u sezoni Ovna, koji je premalo fokusiran na sebe. Te će to samim time olakšati postizanje kompromisa i menjanje persektive. Ostatak članka pročitajte ovde.