Pun Mjesec u Vodoliji u toku 24. jula doniejt će velike promjene, a koji znakovi treba da iskoriste posebno ovaj astrološki period?

Ovan
Ovnovima će pun Mjesec u Vodoliji donijeti ogroman uspjeh u timskom radu, čekaju ih lijepa druženja sa prijateljima i zanimljiva nova poznanstva.

Bik
Došao je momenat da se isplati naporan rad i trud, Bikovi koji imaju ambiciju da napreduju na poslu, treba da pokažu posebnu incijativu.

Blizanac
Koliko god bilo teško nekada morate napustiti konfor zonu, a rizik će vam se isplatiti. Ono o čemu dugo sanjate napokon će se ostvariti.

Rak
Bit ćete magnet za suprotan pol, ukrast ćete pažnju gdje god da odete. Iskoristite prilike, došlo je onih vaših pet minuta.

Lav:
Bura na ljubavnom polju, a osoba o kojoj sanjate već duže vrijeme konačno će pokazati interesovanje za vas. Ukoliko ste zauzeti vrijeme je da vašu vezu podignete na jedan viši nivo.

Djevica
Imate dosta energije i skoro se niste osjećali ovako dobro, a sada je momenat da donesete velike odluke, to će vam promijeniti tok života.

Vaga
Vas ljubav pokreće i zanima. Ukoliko ste u vezi, planirajte romantično putovanje udvoje, a ukoliko ste sami, vrijeme je da promijenite svoj status.

Škorpija
Porodica je vaše utočište i vaša baza. Sada je idealno vrijeme da razmislite o kupovini stana ili kuće, ili bar o adaptaciji.

Strijelac
Dobro razmislite o odlukama koje donosite, a koje se tiču vašeg privatnog života, i vrijeme je da odlučite da li dalje idete sami ili u paru.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.