Peta sezona Zadruge koja je i najgledaniji rijaliti program na našim prostorima je oborila sve rekorde gledanosti a sve zahvaljujući pravoj ljubavnoj drami koje bi se postidjele i najpoznatije sapunice. Naime u samom početku ove sezone za koju je vlasnik TV Pinka Željko Mitrović rekao da je ujedno i posljednja u kuću na imanju u Šimanovcima je između ostalih ušao i bračni par Dalila i Dejan Dragojević koji su važili za veoma skladne supružnike koji se jako vole.

Zato je za sve bio šok kada je nakon nepunih mjesec dana boravka u rijalitiju Dalila rođenog muža u njegovom prisustvu prevarila sa Filipom Carom i tako ekspresno zaslužila epitet najomraženije učesnice Zaduge ikad mada je imala oštru konkurenciju. Dejan i ona su se čak i razveli u rijalitiju i pred kamerama su potpisali papire za razvod a mnogi se čude Dejanovom ponašanju koji je izgleda spreman Dalili  da pređe preko prevare jer je toliko voli.

Njih dvoje su bili gosti u emisiji koju vodi Ognjen Amidžić a ona se emitovana prije dva dana i tu su odgovarali na pitanja koja su im postavljana vezano za njihov odnos ali i situaciju koja je trenutno prisutna u rijalitiju.

Izvor koji je bio na snimanju je otkrio za medije da je Dalila u pauzi dok su išle reklame bila jako bezobrazna i drska prema Dejanu i da mu je u lice govorila da je sigurna da on nju i dalje voli i da nikada neće moći da je preboli. Ona mu se smijala u lice i rekla mu je da mu je bolje da javno prizna da ne može da živi bez nje.